2011. április 15., péntek

2 db módosított Taya DP-510 DJ lemezjátszó - Jelenlegi ára: 37 500 Ft

Eladó 2 db Taya DP-510 lemezjátszó, az alábbi módosításokkal:
1. Teljes átkábelezés: amikor a lemezjátszó hozzám került, első dolgom volt a régi, elavult DIN dugós rendszert kicserélni, vastag árnyékolású, minőségi E. D. C. kábelre, amelyen természetesen az RCA dugók és a földelővilla is aranyozott, így a lemezjátszó alapbúgása szinte a nullával egyenlő.
2. Kicserélt körpotméterek: a sebességvezérlő körpotmétereket, kicseréltem nagyobb átmérőjűre, ezáltal a sebesség sokkal finomabban szabályozható (olyan, mintha JOG tárcsa lenne). Természetesen, ha valakinek nem tetszik, vissza tudom tenni az eredetit.
A lemezjátszók tulajdonságai: Direct Drive, 33/45 RPM, +-8% sebességszabályozás, S kar, antiskating állítási lehetőség, stroboszkópos lemeztányér.
Természetesen plexitetők is járnak a pároshoz, amelyek szinte karcmentesek.
Adom hozzájuk a gyári gumi lemezalátéteket, 2 db Reloop "ScratcH" slipmat alátétet, 2 db Reloop slipmatot, illetve egy db Numark shellre szerelt ELAC ESG 791 pick-upot (és természetesen az eredeti forgópotmétereket). Felár esetén tudok hozzájuk még tűt és pick-upot biztosítani.
Ajánlom mindazoknak, akik most akarják megismerni a bakelitlemezek varázsát és egy megbízható lemezjátszó párost akarnak a pénzükért, jó áron!
Az ár párra vonatkozik, így szeretném értékesíteni őket!
A képek magukért beszélnek!


Jelenlegi ára: 37 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-04 11:44
. 2 db módosított Taya DP-510 DJ lemezjátszó - Jelenlegi ára: 37 500 Ft

Fontos