2011. június 25., szombat

DENT, BOB - MESÉLŐ SZOBROK - BUDAPEST KÖZTÉRI EMLÉ - Jelenlegi ára: 3 315 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
192501
DENT, BOB
MESÉLŐ SZOBROK - BUDAPEST KÖZTÉRI EMLÉKMŰVEI
Budapest ,, a szobrok városa". Több mint ezer köztéri emlékmű és szobor található a városban, ami az európai nagyvárosokat tekintve egészen magas szám.
Bob Dent, a húsz éve Magyarországon élő angol útikönyvíró és történész -Budapest 1956 - a dráma színterei és a Magyarország kívülről, belülről című nagy sikerű könyvek szerzője - eredetileg a hazánkba látogató külföldieknek szánta ezt az új könyvét: Budapesten sétálgatva mindenütt szobrokba ütköznek, s az útikönyvekben többnyire csak száraz információkat találnak arról, hogy egy-egy szobor kit ábrázol, s ki az alkotója. Csakhogy minden egyes ilyen alkotásnak megvan a maga izgalmas története, s ezeken keresztül szinte az egész magyar történelem elmesélhető.
De vajon mi, magyarok mindig ismerjük-e ezeket a történeteket? Vagy akár azt, hogy a szobor, melyet nap mint nap látunk, egyáltalán kit ábrázol? Aligha. S különösen izgalmas lehet, ha mindezt olyan embertől halljuk, aki a maga angol műveltségével és szemléletével meséli el nekünk a ,, sztorikat".
Így hát magyar nyelven is megjelentetjük a kötetet (természetesen gazdag illusztrációs anyaggal ellátva), amelyben Bob Dent nem egyszerűen a többé-kevésbé ismert (vagy más könyvekből is megtudható) tényanyagot mondja el nekünk, hanem részben saját kutatásainak eredményeit is, részben pedig azt, hogy milyen hatással vannak rá - egy Magyarországot immár ragyogóan ismerő, de mégiscsak kívülálló emberre - ezek az alkotások, amelyek így vagy úgy, magas esztétikai színvonalon vagy árulkodóan provinciális felfogásban, nemzeti történelmünket, hagyományainkat őrzik és közvetítik.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 3 315 Ft

Az aukció vége: 2011-06-29 05:10
. DENT, BOB - MESÉLŐ SZOBROK - BUDAPEST KÖZTÉRI EMLÉ - Jelenlegi ára: 3 315 Ft

Fontos